CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008


Η Britney Spears στο νοσοκομείο
Η γνωστή τραγουδίστρια συνελήφθη και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τον λόγο ότι κρατούσε τα παιδιά της, την επιμέλεια των οποίων την έχει ο πατέρας τους, ομήρους στο σπίτι της. Όταν πήγε να τα πάρει ο πατέρας τους αρνήθηκε να τα παραδώσει, και στην συνέχεια επενέβη η αστυνομία και την μετέφερε δεμένη στο νοσοκομείο για εξέταση χρήσης ναρκωτικών και ως ‘ύποπτη’ αυτοκτονίας! Και μη χειρότερα!!!!! Μέχρι που θα φτάσει η καταστασή της?????????




2007 gossips from greece

Η χρονιά που τελειώνει είχε πλούσιο «καλλιτεχνικό» περιεχόμενο. Ας συνοψίσουμε λοιπόν, τι μας επιφύλαξε η ελληνική showbiz.Το μακρύ χέρι του νόμου κατάσχεσε πλήθος πραγμάτων της Άννας Βίσση, η Δέσποινα Βανδή έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, η Έλλη Κοκκίνου παντρεύτηκε και περιμένει τον πρώτο απόγονο της, η Νατάσσα Θεωδορίδου χώρισε από τον γνωστό πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο και σύναψε δεσμό με γνωστό επιχειρηματία, η Τζούλια Αλεξανδράτου με ένα μορφασμό έκανε όλη τη χώρα να μιλάει για εκείνη, η Ρούλα Κορομηλά χώρισε από το Νάσο Γαλακτερό, ο Καραφώτης και η Μάρω συνεχίζουν να απασχολούν τα μέσα ενημέρωσης με τους νέους τους δεσμούς, η Ελένη Μενεγάκη περιμενει το τρίτο της παιδί, ο Αλέξης Κούγιας χώρισε επεισοδιακά από το πρώην μοντέλο Εύη Βατίδου, ο Σάκης Ρουβάς φημολογείται ότι χώρισε από το μοντέλο Κάτια Ζυγούλη, ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης άρχισε τις ετοιμασίες του γάμου του με τη νέα ηθοποιό Άννα Ντιμιτρίεβιτς.
Ο Λάκης Λαζόπουλος έσπασε τους μετρητές της AGB με το υπερ-πετυχημένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», ο Γρηγόρης και η Ράνια χώρισαν ξανά και μάλλον οριστικά, ο Νίκος Καρβέλας βρήκε το μάστορα του στο πρόσωπο της Αννίτας Πάνια, ο Ηλίας Ψινάκης συνέχισε τις τρέλλες του, ο Νίκος Σεργιανόπουλος συνελήφθη για κατοχή και χρήση κοκαΐνης, η Ζέτα Μακρυπούλια χώρισε από τον Αντώνη Ρέμο, η Έλενα Ράπτη και η Σοφία Αλιμπέρτη άρχισαν να σχεδιάζουν τις γαμήλιες τελετές με τους Γιάννη Μαρακάκη και Αλέξανδρο Παρθένη αντίστοιχα, ο Γιάννης Παριος βρήκε ξανά τον έρωτα στην Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Ρούλα Βροχοπούλου μονοπώλησε τις μεσημεριανές εκπομπές με το δράμα της και οι Αδελφές Μαγγίρα δίνουν την καλύτερη παράσταση της ζωής τους στο El Pecado στου Ψυρρή κάθε Δευτέρα και Τρίτη.
Ποιος είπε ότι ο ελληνικός καλλιτεχνικός χώρος δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον;Ε;Καθόλου άσχημα για τους αγαπημένους μας αστέρες! Ελπίζουμε το 2008 να είναι ακόμα πιο πλούσιο!Επιστροφή στην κατηγορία


H συγκεκριμένη διαφήμιση είναι καταχωρημένη σε μια από τις σελίδες της εφημερίδας New York Daily News προκειμένου να διαφημιστεί ένα κέντρο αποτοξίνωσης. Η Britney Spears φαίνεται πως είναι το φαβορί για να διαφημίζονται τα κέντρα αποτοξίνωσης


Οι πιο ʽηλίθιοιʼ του Hollywood


Και μετά την λίστα των εξυπνότερων του Hollywood από το Entertainment Weekly, έχουμε και την λίστα των πιο ηλιθίων από την Daily News, όπου εκεί την πρώτη θέση έχει αποκτήσει η Lindsay Lohan με μεγάλο κόπο. (διόλου παπάξενο)Φυσικά από την λίστα δεν λείπει η Britney Spears, Jessica Simpson και πολλοί άλλοι γνωστοί που απασχολούν συνεχώς τα ΜΜΕ.


Κι όμως μια γαλλική εφημερίδα που έχει τίτλο 'L'Est Republicain' ανακοίνωσε ότι ο Sarkozy και η Ιταλίδα Carla Bruni παντρεύτηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο με παπά και με κουμπάρο! Σύμφωνα με την εφημερίδα πάντα, ο γάμος έγινε στις 10/1/08 και δύο ημέρες πριν ο Sarkozy είχε δηλώσει σε συνέντευξη του ότι ο γάμος θα ανακοινωθεί μετά την τελετή του. Λογικά θα μάθουμε πολύ σύντομα τι είναι αλήθεια και τι ψέμα!


Το δραμα της Paris Hilton δεν εχει σταματημο!! Μετα την επισκεψη της στη φυλακη και τις κακες παρεες με την Gimme more-μαμα-τραγουδιστρια Britney Spears (ο θεος να την κανει!), τωρα η Paris σε νεες περιπετειες! Ο παππους Hilton ανακοινωσε σε ολους τους κληρονομους, δηλαδη στα 23 εγγονια του συμπεριλαμβανομενου και της Paris οτι το 97% της κληρονομιας θα δωθει σε φιλανθρωπικα ιδρυματα ενω το υπολοιπο 3% θα μοιραστει στους κληρονομους. οποτε αυτα περι πλουσιας κληρονομου κομμενα!!!!!!!!!!! Καλο θα ηταν να αχιζει να συνιθιζει στην ιδεα να πιασει κανενα ξεσκονοπανο και να δουλεψει σε κανενα απο τα ξενοδοχεια του παππου της!!!

Ένα καινούριο νούμερο στην ελληνική showbiz !!Ονομα:Ανδρέας Ευαγγελόπουλος η αλλιώς Εθνικός ΣΤΑΡ.... Σίγουρα θα τον έχετε κάπου ακουστά.. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Α. Ευαγγελόπουλος θα παρουσιάζει τη δική του εκπομπή με όνομα Φτυάρι News στο Extra 3.... Τι μας έμελλε να δούμε ακόμα.....?????????????????????