CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008



Ο Ηλίας Ψινάκης τραγουδά σε hip hop ρυθμούς το «Έχω πρόβλημα υγείας». Οι στίχοι είναι ειδικά γραμμένοι για τον Ηλία Ψινάκη από τον καταξιωμένο λογοτέχνη, ποιητή Μάνο Ελευθερίου σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου. Η νεολαία φαίνεται να έχει λατρέψει το τραγούδι!

Μα όντος είναι να μη το λατρέψεις????Ειδικά στο σημείο που λέει αυτό το φοβερό το ΘΕΑ είναι όλα τα λεφτά!!!!! Να μη μιλήσω για το clipaki!!!!!!!!ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!



Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό HELLO και κατόπιν η εφημερίδα «Το Πρώτο Θέμα» αποτελούν τον πλέον αδιάψευστο μάρτυρα του νέου ειδυλλίου της πόλης: ποιο είναι αυτό; Αυτό ανάμεσα στον πλούσιο Πάρη Κασιδόκωστα και την ωραία τηλεπαρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Ελεονώρα Μελέτη.

Η κοινή εμφάνιση του γιου της Μαριάννας Λάτση και της γνωστής παρουσιάστριας έγινε πριν από λίγες ημέρες στο Club Cinema της οδού Πειραιώς, όπου παρακολούθησαν τη live εμφάνιση του συγκροτήματος των ONIRAMA και απ' ότι φάνηκε ήταν κάτι παραπάνω από διαχυτικοί μεταξύ τους. Η δύο τους γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι στη Γλυφάδα, στα εγκαίνια του cafe bar του κοινού και καλού τους φίλου Κώστα Σόμμερ. Μια γνωριμία που τότε χαρακτηρίστηκε - και ήταν άλλωστε - απλώς τυπική, αφού ο Πάρης ταξίδευε συνεχώς και η Ελεονώρα διατηρούσε σχέση με τον προσωπικό της δάσκαλο του σκι, Γιώργο Γκανάτσιο. Όμως, λίγους μήνες μετά, η οικοδέσποινα του Πρωινού Καφέ και ο δισεκατομμυριούχος κληρονόμος βρέθηκαν και πάλι μαζί και μάλιστα με πρωτοβουλία του μάνατζερ Ηλία Ψινάκη, που φαίνεται ότι ''ευθύνεται'' για τη σχέση τους. Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο Πάρης εμφανίζεται με ένα μαύρο μακό μπλουζάκι των Red Hot Chilli Peppers και ιδίου χρώματος σκουφάκι στα μαλλιά, να αγκαλιάζει και να φιλά τη νέα του αγαπημένη, αδιαφορώντας πλήρως για τα φλας των φωτογράφων


Εεεε? Δεν είναι ίδια με κάτι λεπτά σκυλιά με στενόμακρη μουσούδα και μακριά τριχωτά αυτιά? Η μόνη διαφορά τους είναι ότι τα σκυλιά δεν ξεσκίζονται στο photoshop. Εδώ βλέπουμε ένα δείγμα κακής διαφήμισης για το πρόγραμμα. Πως να πάρετε μια άσχημη και να την κάνετε ΑΠΑΙΣΙΑ. Το μαλλί-φωλιά-για-κάθε-είδους-πτηνά το αφήνω ασχολίαστο. Το βυζί-κουκούτσι τι μας το μοστράρει? Για να γουστάρουμε? Taking Chances... Άχουτη μωρέ... Εγώ θα το ονόμαζα "Gaining Money" στη θέση του. Τώρα είναι και επισήμως ΣΚΥΛΑ