CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008


Ήταν άλλη μια συνηθισμένη βδομάδα για την Πάρις Χίλτον.
Λάνσαρε το νέο της άρωμα, απείλησε με μήνυση ένα sex shop που πουλούσε το “άτακτο” DVD της και έπαιξε το ρόλο του… βασιλιά καρνάβαλου σε κοσμικά πάρτι στο Μπελ Αιρ.
Η διάσημη κληρονόμος, πιστή στην εορτή του Halloween (κάτι σαν τις δικές μας απόκριες), ντύθηκε αρχικά σαν… ναυτάκι και στη συνέχεια ως Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.
Άντε και στο Ρίο.


Κι όμως! Η Britney Spears που έχει φτάσει προ πολλού στον… πάτο, με τις πράξεις, τις δηλώσεις ή τις αποκαλύψεις γύρω από την προσωπική της ζωή γίνεται ακόμη περισσότερο ρεζίλι.
Το παραπάνω δεν είναι και λίγο πράγμα για μια γυναίκα που τις τελευταίες τρεις βομάδες έχει “αποτύχει” σε δύο τεστ για ναρκωτικά, έχει κάνει λιποαναρρόφηση και έχει φωτογραφηθεί να πίνει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Τι έκανε πάλι η Britney??? Αποκαλύφθηκε ότι διατηρεί ένα… κρυφό δωμάτιο στην έπαυλη της στο Μπέβερλι Χιλς το οποίο είναι γεμάτο με ερωτικα… παιχνίδια. Μαστίγια, πούπουλα, χειροπέδες κι αλυσίδες.
Παράλληλα η ίδια πηγή υπογραμμίζει ότι το σπίτι στο οποίο μένουν τα παιδιά και τα σκυλιά της διάσημης τραγουδίστριας είναι τρισάθλιο, καθώς δεν υπάρχει κανείς να καθαρίζει…